Members

Mats Törnvall

About Mats

Sedan 2019 driver vi företaget Crispy Concept inom hÀlsa och ledarskap. Vi har skrivit boken FrÄn Riskfokus till Friskfokus som handlar om att upptÀcka nya sÀtt att bredda och bygga din hÀlsa med friskfaktorer som metod. Företaget och boken har sitt ursprung i vÄra livserfarenheter frÄn 2013 och framÄt och bygger pÄ den personliga berÀttelsen om hur tvÄ trebarnsförÀldrar och karriÀrister tog sig ur en alltför intensiv period mitt i livet. Vi mÄdde inte bra och nÄgot behövde förÀndras innan det var för sent.

VÄr samlade yrkesmÀssiga erfarenhet av HR, flygledning och förÀndringsledarskap i kombination med fördjupning i forskning och litteratur lade grunden till vÄrt entreprenörskap. Med egenutvecklade metoder och verktyg har vi hjÀlpt bÄde privatpersoner och företag att upptÀcka sina friskfaktorer, hitta fler möjligheter och se olika perspektiv i syfte att frÀmja en god hÀlsa. En hÀlsa som Àr mer Àn bara frÄnvaron av symptom eller sjukdom.

Statistiken visar att mÄnga hamnar i en sits dÀr de inte mÄr bra, inte riktigt klarar av eller reder ut. DÀr det uppstÄr ett glapp mellan den livssituation de befinner sig i och den dÀr vi vill vara. De kanske kÀnner att de inte mÄr sÄ bra som de borde men inte riktigt vill erkÀnna det för sig sjÀlva. Vi brinner för att vÀnda utvecklingen av psykosocial ohÀlsa, negativ stress och utmattning i samhÀllet och hjÀlpa dig att mÄ bra.

VÄr övertygelse Àr att alla mÀnniskor kan börja bygga en mer hÄllbar tillvaro med smÄ friska justeringar som kan ge dem den hÀlsa och energi som de mÄr bra av, dÀr de kÀnner sig bÄde FRIa och FRIska.

Badges

Posts and comments

No posts or comments yet.